DJTS-BuzauIn acest week-end, pasionatii de lupte, sah si box sunt asteptati la competitiile organizate de Directia Judeteana de Tineret si Sport Buzau, dupa cum urmeaza:

 In data de 08.02.2014, va avea loc Competitia Sportiva „ MEMORIALUL STEFAN ISFACHE”- ,  faza interjudeteana –editia I,  lupte libere organizata de DJST Buzau si  AJLL Buzau in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc la sala de lupte libere a CSM Buzau cu incepere de la orele 10.00.

In perioada 07-09.02.2014, va avea loc Competitia Sportiva „ CAMPIONATUL NATIONAL  ”-faza judeteana ,  SAH , organizata de CS Palatul Copiilor Buzau in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau  . Actiunea va avea loc la CS Palatul Copiilor Buzau cu incepere de la orele 10.00  .

In perioada 07-08.02.2014, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA DE IARNA ”-faza interjudeteana ,  box , organizata de AJB Buzau  in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau  . Actiunea va avea loc la sala de box a CSM Buzau  cu incepere de la orele 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here