978x0Handbal, cros, tenis de masă, atletism sunt doar o parte dintre activităţile sportive care se vor desfăşura în această săptămână la Buzău. Pasionaţii sunt aşteptaţi să participle sau să îşi susţină echipele preferate.

În data de 10.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA CROSURILOR BUZOIENE” ,  faza judeteana, organizata de DJST Buzau , AJA Buzau   in parteneriat cu ISJ Buzau si Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc in Parcul Tineretului Buzau incepand cu orele 10.00. La aceasta competitie vor participa elevi de gimnaziu si liceu nelegitimati pe categorii de varsta dupa cum urmeaza:

–elevi de clasele V-VI—f+m                –elevi de clasele IX-X—f+m

–elevi de clasele VII-VIII—f+m           –elevi de clasele XI-XII—f+m

În data de 10.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA ROMANIEI-TROFEUL SPERANTELOR”” ,  faza judeteana tenis de masa organizata de DJST Buzau si CSM Buzau  in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc la sala de tenis de masa a CSM Buzau de la ora 10.00..

În data de 11.10.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA OLIMPICA” ,  faza judeteana, organizata de DJST Buzau , AOR –filiala Buzau si Liceul de Deficienti de vedere Buzau  in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc la Liceul de Deficienti de vedere Buzau   incepand cu orele 10.00.

În data de 11.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ SPORT SI SANATATE LA SATE” ,  faza judeteana jocuri recreative , organizata de DJST Buzau si Scoala Gimnaziala Cislau. Actiunea va avea loc la baza sportiva a scolii Gimnaziale Cislau   incepand cu orele 09.00.

În data de 12.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ VREAU SA FIU CAMPION” , faza judeteana atletism, organizata de Asociatia Judeteana de Atletism Buzau in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc la Stadionul de Atletism Buzau   incepand cu orele 10.00.

În data de 12.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ SPORT SI SANATATE LA SATE” ,  faza judeteana handbal masculin gimnaziu, organizata de DJST Bzuau si Scoala Gimnazila Parscov. Actiunea va avea loc la baza sportiva Magura  incepand cu orele 10.00.

În data de 13.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA DE TOAMNA” ,  faza judeteana rugby fete, organizata de Rugby Club Buzau    in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc la Stadionul de Atletism Buzau   incepand cu orele 10.00.

În perioada 11–13.10.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ SURAS DE VACANTA” ,  faza judeteana alpinism si escalada , organizata de Club Sportiv Zenit Cislau in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc in Muntii Siriu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here