crosZeci de competiţii sportive se vor desfăşura la Buzău, în perioada următoarea. De exemplu, astăzi este programat „CROSUL BOBOCILOR ”- faza judeteana. Competitia este organizată de ISJ Buzau si DJST Buzau, in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau si AJA Buzau. Competiţia va avea loc in Parcul Tineretului Buzau, incepand cu orele 10.00. Vor participa elevi de clasele a I-a, a V-a si a IX-a de la scolile si liceele din Judetul Buzau.
În data de 16.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „SPORT SI SANATATE LA CHIOJDU ” faza judeteana-fotbal si handbal .Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Chiojdu si DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Chiojdu, incepand cu orele 10.00.
În data de 17.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „SPORT SI SANATATE LA SATE ” faza judeteana-fotbal si handbal. Competitia este organizată de Primaria Magura si DJST Buzau in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Magura. Competiţia va avea loc pe terenul de sport din Comuna Magura, incepand cu orele 09.00.
În data de 19.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „MEMORIALUL „ROMEO IAMANDI” ” faza judeteana-handbal. Competitia este organizată de AJH Buzau si DJST Buzau in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau. Competiţia va avea loc la la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi „Buzau, incepand cu orele 09.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here