gloria buzau

Atmosferă de înmormîntare astăzi la obișnuita conferință de presă ce precede meciurile Gloriei Buzău. Antrenorul Marian Roșu a încercat să explice eșecul suferit vinerea trecută pe plaiuri ialomițene , înfrîngere care practic a anulat orice șansă de promovare a buzoienilor. În opinia lui Roșu cele două roșii văzute de Alexandru și Roman , coroborate cu terenul prost și jocul de uzură practicat de gazde au îngropat-o definitiv pe Gloria.

N-au întîrziat să apară nici măsurile punitive luate împotriva celor doi jucători eliminați. Dacă Roman a fost amendat cu 1000 lei pentru cumul de galbene , Alexandru va plăti mai scump gestul nesportiv scoțînd din buzunar 5000 de lei.Faptul că a scuipat un adversar i-a atras acestuia și o suspendare record din partea Federației , astfel că fostul component al formației CS Tunari va sta pe tușă opt etape.

Și totuși tehnicianul Gloriei mai speră la o promovare in-extremis. Miracolul s-ar putea produce dacă Viitorul Axintele s-ar ”împiedica” de două ori iar buzoienii ar cîștiga toate meciurile. Șansele sunt mici însă dat fiind parcursul impecabil al liderului de pe tot parcursul returului.

Așa zisa cursă de urmărire a liderului continuă mîine pentru Gloria cu meciul împotriva Viitorului Chirnogi. Partida se va disputa mîine de la ora 17:00 pe stadionul sin Crîng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here