gloria buzau axintele 448x306

Etapa principală din cursa pentru promovare a Gloriei Buzău va avea loc mîine , odată cu partida disputată împotriva celor de la Viitorul Axintele. Cum pentru microbiștii din cele trei sate care formează comuna Ialomițeană (Axintele , Horia și Bărbătescu) meciul de mîine vine cu titulatura de ”evenimentul anului” , conducerea clubului din Crîng a încercat pe parcursul săptămînii să-și ia toate măsurile de siguranță prevăzute de regulament pentru a obține cele trei puncte. Astfel , pentru deplasarea de mîine conducerea Gloriei pune la dispoziția suporterilor , cu titlu gratuit , două autocare ce vor pleca spre Axintele la ora 13:00.

În aceeași ordine de idei oficialii clubului își doresc ca brigada de arbitri ce va oficia meciul de mîine să fie compusă din cavaleri ai fluierului de Liga 1 , care prin prestația lor să nu influențeze rezultatul din derby-ul seriei a II-a.

Partida de mîine este programată de la ora 17:00 ora oficială de start a meciurilor de liga a III-a  pe durata lunii Aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here