p2Puțină lumă lume dădea vreo șansă celor de la CSM Rm.Sărat în confruntarea cu Gloria Buzău. Oaspeții aveau de partea lor doar vremea rea care redusese drastic numărul microbiștilor prezenți pe arena din Crîng pentru a-și încuraja favoriții .

Bomba a căzut după doar 9 minute cînd  Marius Lazăr extrema dreaptă a oaspeților a fost faultat în careu , ”Olimpienii” primind meritat un penalty. Lovitura de pedeapsă a fost tranfosrmată lejer de Vlaicu. Cum tabela indica 0-1 , ipoteza unui eventual non-combat din partea elevilor lui Dan Paveliuc părea deja eronată.

Avantajul oaspeților nu a durat decît 4 minute : Lungoci reia cu capul în poarta goală după ce în prealabil Dorin Burlacu trimisese balonul în transversala porții apărată de Toader. Doar un minut mai tîrziu  Mircea Gheorghe o aducea pe Gloria Buzău în avantaj după o fază  școală inițiată de Bobe. A fost momentul în care jucătorii Olimpiei au căzut psihic , nemaicontînd deloc în economia jocului. Pînă la finalul primului mitan , gazdele au închis bine jocul , reușind să intre la pauză cu un avantaj minim.

Al doilea act al partidei s-a desfășurat după cu totul alte coordonate. Gloria s-a dezlănțuit  reușind un adevărat galop de sănătate pe fondul neputinței adversarilor. Doar superficialitatea atacanților a făcut ca victoria gazdelor să fie pusă oarecum sub semnul întrebării. Ecuația a fost rezulvată în minutul 69 cînd nou-intratul Percă a reluat nemarcat în plasa adversă după o ieșire eronată la offside a apărării adverse. Același Percă a recidivat cu 10 minute înainte de finalul meciului ducînd scorul la 4-1.

Grație victoriei   obținute ieri , Gloria rămîne în plasa ialomițenilor de la Viitorul Axintele , la doar 3 puncte. Derby-ul seriei a II-a se va disputa săptămîna viitoare cînd buzoienii vor juca în deplasare împotriva liderului la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here