baboiDouă sportive buzoiene au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile naţionale de atletism. Marina Baboi şi Iulia Drăgoi au reuşit să obţină două titluri naţionale şi o medalie de argint.
Marina Andreea Baboi, de la LPS Buzău, pregătită de prof. Gabriel Nicolau, a devenit campioana naţională a cadetelor în proba de 100 de metri plat, alergând cel mai bun timp din carieră, 12.05 secunde şi corectând a cincea oară în acest sezon recordul naţional stagional al cadetelor în această probă. Marina Baboi a obţinut şi medalia de argint în proba de 200 de metri plat. În urma prestaţiilor excelente din acest sezon în aer liber, Marina Baboi fost inclusă în echipa naţională de seniori la atletism a României, care va concura, în zilele de 20 şi 21 iunie, la Heraklion, Grecia, la Campionatul european de atletism pe echipe – prima ligă valorică – alături de alte 11 echipe naţionale.
Totodată, atleta Iulia Drăgoi, elevă a Liceului “Alexandru Vlahuţă” Râmnicu Sărat, pregătită de profesorul Dumitru Ureche, a obţinut titlul naţional în proba de 2000 de metri obstacole, probă pe care o câştigase şi în sezonul trecut, stabilind şi ea cea mai bună performanţă naţională în 2015 la nivelul cadetelor în această cursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here