steaua-ii-gloria-buzauOficialii Stelei au declarat ca echipa s-ar putea muta la Buzau, in cazul in care in luna mai nu se va ajunge la o intelegere cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, a declarat ca Steaua are nevoie de un „Plan B”, in cazul in care nu se va ajunge la o intelegere pentru marca si nu va fi lasata sa joace in Ghencea.
Varianta Buzau este deja inclusa de Steaua (FCSB) in dosarul de licentiere pentru Liga 1 2015/2016.
„Avem planul A de a ramane in Ghencea, insa Planul B este sa jucam in alta parte. Am mai fost dati o data afara de pe Ghencea fara nici o explicatie. Vrem sa fim siguri ca avem un stadion pe care sa jucam daca se intampla ceva, iar acesta este la Buzau. Este cel mai apropiat stadion de Bucuresti si este omologat in Liga 1”, a declarat Duckadam la postul tv Sport.ro.
Steaua a fost data afara de MApN in 2011, cand a facut un tur prin tara si a jucat „pe teren propriu” acolo pe unde a apucat. In acel an, Steaua s-a dus la Buzau, dar si la Ploiesti, Constanta sau Cluj. Pentru sezonul viitor, Steaua vrea sa evite acest lucru si nu vrea nici sa joace pe terenurile rivalelor din Ploiesti sau Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here