rosu gloriaSperanțe mari și mult optimism pentru fanii și conducerea Gloriei Buzău. Cum echipa-fanion a județului are un meci relativ ușor la Buftea împotriva Sportului Studențesc II , cel mai probabil staff-ul Gloriei va urmări cu urechile lipite de telefoanele mobile și partida în care protagoniste vor fi Olimpia Rm.Sărat și lidera Viitorul Axintele.

Relațiile cordiale pe care actualul tehnician al Gloriei le-a întreținut cu foștii săi elevi îl îndreptățesc pe Marian Roșu să spere că fotbaliștii rîmniceni vor face tot ce le stă în putință pentru a obține o victorie , mai utilă parcă pentru gruparea din Crîng.Dealtfel toată suflarea fotbalistică buzoiană ține pumnii strînși trupei antrenate de trioul Dan Paveliuc , Sorin Bodoc , Ionuț Popa.În eventualitatea în care ” capul de pod”  buzoian va funcționa ,Gloria ar anula diferența de trei puncte ce o despart de liderul la zi.

O altă confruntare de șase puncte se va disputa pe 5 Aprilie , cînd Gloria se va deplasa în comuna ialomițeană pentru a disputa meciul cu Viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here