Președintele AJF Buzău, Adrian Robert Petre, a inițiat o amplă campanie de donare de sânge, FOTBALUL DONEAZĂ VIAȚĂ. Campania se va derula în zilele de 10, 11, 12 decembrie 2019, orele10:00, la Centrul de Transfuzii Buzău, unde sunt asteptați aproximativ 300 de donatori, o mobilizare impresionantă și demnă de toată aprecierea aoamenilor fotbalului buzoian, dar și a iubitorilor acestui sport. Acest eveniment se va bucura de prezența și sprijinul lui Mihai Stoichiță, directul Comisiei Tehnice din cadrulFederației Române de Fotbal.

Evenimentul își propune, în primul rând, să reducă  deficitul de sânge din spitale. Din cauza deficitului de sânge foarte mulți pacienți rămân internați, fără a putea primi tratamentul de care au nevoie. Totodată, numeroase intervenții chirurgicale sunt amânate, prelungindu-se astfel starea de rău a pacienților.

De asemenea, această campanie are și un scop de informare publică, de conștientizare a importanței donării de sânge. Mizând pe puterea exemplului, sperăm la o creștere simtitoare a numărului donatorilor de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here