rapid1Gloria Buzau a fost invinsa aseara de Rapid Bucuresti in amicalul disputat in nocturna pe terenul din Crang. Dupa un inceput in forta in care giulestenii s-au napustit spre poarta aparata de Budur fara prea mari sanse de a inscrie, scorul afost deschis in minutul 44 in urma unui penalty obtinut si executat de Ovidiu Herea. Dupa pauza Rapidul a mai avut citeva ocazii care insa nu s-au fructificat si meciul s-a incheiat dupa mai bine de 90 de minute de joc cu scorul de 0-1. La finalul meciului, antrenorul Gloriei Buzau, Mihai Ciobanu  s-a aratat multumit de evolutia elevilor sai care au reusit sa tina piept echipei de sub Podul Grant insa aconsiderat rezultatul ca fiind unul frustrant atat atimp cat sigurul gol al partied a fost inscris dintr-o lovitura de la 11 metri.

La randul sau tehnicianul rapidist, Marius Sumudica a consderat jocul impotriva Gloriei ca fiind unul util in vederea abordarii returului de campionat.

Gloria Buzau a evoluat in formula: Budur, C. Pusca, Calin, Stroe, Ursu, Prodan, Otvos, Filip, Stan, Berceanu, Ungureanu, Jercalau,Varlan, Poterasu, Bobe, Pusca, Smedescu, in timp ce Marius Sumudica i-a scos in teren pe: Dani Coman, Bornescu, Daniel Pancu, Tavares, Santos Antonio, Mladen,  Grigore, Dos Santos Cesar, Sburlea, Herea, Roman, Frunza, De Oliveira, Lazar, Bozovici, Varga, Grigorie si Berti.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here