gloria buzau victoria chirnogi 21

Deși au încheiat campionatul ligii a III a pe locul doi, glorioșii par să fie loviți de noroc. Mai exact, echipa din Crâng are șansa de a intra în liga a II a după o gafă de proporții a câştigătoarei seriei, Viitorul Axintele. Ialomițenii riscă o penalizare de 9 puncte după ce a încălcat unul dintre articolele din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice. Potrivit acestuia, Viitorul Axintele avea obligația înscrierii în competiţie a grupelor de juniori C, D şi E, fapt ce nu s-a întâmplat.

Conducerea clubului buzoian a trimis ieri, un memoriu către Federaţia Română de Fotbal în care a cerut să se aplice regulamentul, iar gruparea ialomițeană să suporte consecinţele nerespectării acestuia. Totodată, Gloria Buzău a cerut să i se trimită dacă AJF Ialomița a trimis Federației la 30 de zile de la debutul competițiilor, o situație a participării cluburilor în liga a III a în campionatele C,D și E organizate la nivel județean.

Se pare că Gloria Buzău nu este însă singura echipă care a decis să ia astfel de măsuri. Inter Clinceni, din seria a III-a, precum şi FC Voluntari, au trimis la rîndul lor memorii, solicitând aplicarea Regulamentului şi sancţionarea celor de la Vişina Nouă, Afumaţi şi Ştefăneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here