gloria buzau viitorul constanta 2 0 4Gloria Buzău a reușit astăzi un egal pe teren propriu în fața liderului Viitorul Constanța. Buzoienii au reuşit să egaleze in exremis în minutul 82, printr-o execuţie de excepţie a lui Alexandru, la 10 minute după ce a intrat pe teren.

Partida a început în forţă pentru adversari, care au avut prima acţiune la poartă încă din minutul 2. Echilibrul numeric de pe teren a fost rupt de eliminarea constănţeanului Bolboaşă, după un henţ comis în afara careului. Chiar dacă au evoluat în 10, constănţenii au fost periculoşi în atac, având două ocazii de înscrie semnate de Lazăr, în minutele 31 şi 35.

Primii care au înscris au fost oaspeţii, în minutul 65, atunci când Onicaş l-a lansat pe Chiţu, care a înscris cu un şut în forţă de la marginea careului. La 0-1 buzoienii încearcă mai mult, şi trec pe lângă egalare în minutul 73, când Horovei şutează pe lângă poartă de la 20 de metri. Egalarea a venit în minutul 82, după un voleu de excepţie al lui Alexandru, care a stabilit scorul final.

Gloria rămâne totuşi pe ultimul loc în clasament, cu 14 puncte, cu unul mai puţin decât Victoria Brăneşti, echipă retrasă din campionat.

Gloria: D. Sârbu (cpt.) – C. Cucu, Murdărea, Berceanu, Olteanu – Ursu, Horovei, Stroe, Corcoveanu – Şt. Iordache, Luiceanu
Rezerve: Zdrâncă – Jercălău, Andriţoiu, Fl. Alexandru, Cr. Puşcaş, M. Puşcă, Niţor
Antrenor: Mihai Ciobanu

Viitorul: Bolboaşă – Bejan, Puţanu, Larie, V. Creţu – Cristocea, Onicaş, Al. Lazăr, N. Dică (cpt.) – Călinţaru, V. Simion
Rezerve: C. Costea – A. Chiţu, Cl. Herea, Al. Iacob, V. Păcuraru, V. Rusu, Cârstocea
Antrenor: Cătălin Anghel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here