rosu gloriaDupă mai bine de două luni de pauză Gloria Buzău reintră în circuitul competițional astăzi , odată cu disputarea partidei  împotriva bucureștenilor de la Sportul II.Meciul se dispută la Buftea de la ora 15:00 .

Pe  durata pauzei de iarnă , gruparea din Crâng a fost destul de activă pe piața transferurilor , reușind să înregimenteze nu mai puțin de opt jucători. Pentru întărirea defensivei au fost aduse două plombe , Sebastian Agache (SC Bacău) și Ionuț Vișan (Olimpia Rm.Sărat. Tot pe filiera rîmniceană s-a lucrat și pentru ranforsarea compartimentului median . oficialii buzoieni reușind să-i aducă pe Roman și Mihai Rențea. Un alt mijlocaș sosit în iarnă este Mircea Gheorghe , fost component al CS Ștefănești.

În ceea ce privește linia de atac , în trupa lui Roșu vor evolua din retur trei nume noi : Dorin Burlacu și Valentin Lungoci (ambii ex Olimpia) și Radu Chelaru adus de la Dunărea Galați.

Meciul de astăzi contează pentru a doua etapă a returului , după ce în primul act Gloria și-a adjudecat cele trei puncte la masa verde, datorită desființării celor de la Rapid II. Cum și Sportul Studențesc trece printr-o perioadă neagră din puct de vedere financiar (vezi recenta acțiune de protest a jucătorilor de la prima echipă), chibiții se așteaptă la un meci de vacanță pentru trupa lui Marian Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here