Dinamo Bucureşti – Aalborg Handball, este partida care cu siguranţă îi va scoate pe buzoieni din casă astăzi, cu atât mai mult cu cât intrarea la Sala Sprturilor este liberă. Iubitorii handbalului aşteaptă cu siguranţă această partidă mai ales că sunt obişnuiţi cu prestaţia de înaltă clasă a dinamoviştilor. Partida începe la ora 15,30.

Dinamo Bucureşti va juca al patrulea meci pe care bucureştenii îl au programat în faza grupelor Cupei EHF, a doua competiţie de handbal intercluburi din Europa..
Dinamo Bucureşti a susţinut în ultimii 15 ani mai multe partide din cadrul competiţiilor internaţionale pe arena buzoiană, roş-albii evoluând la Buzău atât în cadrul grupelor Ligii Campionilor Europeni, cât şi în fazele Cupei EHF. Până acum, Dinamo a jucat un singur meci din faza grupelor actualei ediţii, handbaliştii antrenaţi de Ştefan Constantin reuşind să se impună pe terenul spaniolilor de la Granollers, cu 29 la 28, după ce la pauză au fost conduşi cu 20 la 13. Până la întâlnirea de la Buzău, Dinamo se va lupta cu SC Madenburg, în Sala Sporturilor din Floreasca şi cu Aalborg, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here