HCM Buzau a pierdut aseara inca un meci in fata propriilor suporteri fiind invinsa de HCM Roman cu scorul de 29-33. Dupa o prima repriza echilibrata terminata la egalitate 15-15 fetele lui Romeo Ilie au inceput sa piarda teren pe finalul ultimei reprize atunci cand moldovencele de la Roman s-au detasat pe tabela de marcaj si cu ceva ajutor din partea arbitrilor. La final HCM Buzau si-a adjudecat inca o infrangere si odata cu ea si un pas spre retrogradare. In ciuda rezultatelor evidente si a problemelor din ce in ce mai mari de la echipa, antrenorul Romeo Ilie isi pastreaza totusi optimismul:
“Am jucat bine o repriza si ceva pana cand ne-a lasat conditia fizica. Datorita accidentarilor multe nu am reusit sa facem niste antrenamente mai intense iar asta s-a vazut. Meciul s-a pierdut in repriza a II-a insa pana atunci daca nu greseam niste mingi usoare puteam sa conducem detasat. Asta coroborat cu conditia fizica si cu un mic ajutor pentru oaspeti din partea arbitrilor ne-a facut sa picam total in joc. ” a declarat Romeo Ilie

In legatura cu iminenta plecare a jucatoarelor Anca Ionescu si Nicoleta Gasca antrenorul Romeo Ilie a declarat ca este la latitudinea lor ce vor decide sa faca. In situatia in care si cele doua jucatoare vor pleca Ilie considera ca echipa va juca in continuare si spune ca desi pare a fi cel mai greu an al sau nu se teme de retrogradare.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Romeo-ILIE.mp3|titles=Romeo ILIE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.