Buzoianul Ilie Stan, fostul antrenor al Victoriei Brănești, a semnat un contract valabil pentru două sezoane, cu formația de Liga I CS Mioveni. Șefii clubului au luat decizia de a-l înlocui pe antrenorul Ionuț Popa, după ce echipa argeșeană nu a obținut niciun punct și nu a reușit să marcheze vreun gol în primele patru etape ale actualului campionat.

„Trebuie să producem un şoc prin renunţarea la Ionuţ Popa şi la fotbaliştii care n-au demonstrat că mai pot evolua în Liga 1”, a declarat Dumitru Olteanu, preşedintele clubului CS Mioveni.

Obiectivul lui Ilie Stan pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare.

“Cred în această echipă, ne trebuie însă răbdare şi multă muncă pentru a face lucrurile să meargă. Încercăm să nu pierdem următorul meci, cu Gaz Metan Mediaş, ba chiar să îl câştigăm. Sunt jucători la care am renunţat şi suntem în discuţii cu alţii pentru a veni aici. De mâine vom vedea care sunt noutăţile. Dică, Neaga şi Mărgăritescu sunt jucători de bază pe care voi miza în continuare”, a declarat, Ilie Stan, care îl va avea ca secund pe Gabriel Mărgărit.

În vârstă de 43 de ani, Ilie Stan a mai antrenat formaţiile FCM Târgovişte, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu şi ultima oară Victoria Brăneşti, de la conducerea căreia a demisionat la 20 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here