ilie stanSteaua Bucureşti, sub conducerea buzoianului Ilie Stan a obţinut prima victorie în acest sezon al grupelor Europa League, învingând cu 4-2 formaţia Maccabi Haifa şi luându-şi astfel, măcar parţial, revanşa în faţa israelienilor. După 0-5 în partida tur, roş-albaştrii se mai confruntau cu o problemă: nicio echipă românească nu reuşise să câştige pe Naţional Arena. Toate lucrurile au însă un început, iar Steaua a dat startul victoriilor pe noul stadion, reintrând totodată în cărţile calificării pentru primăvara europeană.

După partidă, antrenorul Stelei, Ilie Stan, a declarat că în această partidă a trăit momente unice, iar dorinţa jucătorilor de a „spăla” umilinţa din Israel a fost decisivă în obţinerea victoriei.

„Sunt foarte bucuros că am câştigat acest meci, în condiţii extraordinar de dificile. Mă bucur că am avut puterea să revenim în zece oameni şi să înscriem două goluri. Este meritul jucătorilor şi al tribunei, care a fost al 12-lea jucător. Am trăit momente unice în viaţă, dorinţa jucătorilor de a spăla umilinţa de la Haifa a fost decisivă”, a spus Stan.

Pentru Steaua au marcat Tatu ’13, Fl. Costea ’28, Tănase ’64, ’84, iar pentru Maccabi au înscris Meshumar ’36, Katan ’40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here