marian rosu csm rm saratDupă plecarea lui Ştefan Stoica de pe banca Gloriei Buzău, principalul favorit pentru preluarea conducerii tehnice era Cătălin Cighir, directorul Liceului cu Program Sportiv Buzău. Însă acesta a refuzat oferta pe motiv că nu are timpul necesar pentru a antrena Gloria Buzău, fiind şi director la LPS şi totodată angrenat în alte proiecte legate de fotbalul juvenil. Astfel conducerea grupării buzoiene a apelat la Marian Roşu (39 ani), care a antrenat tot o formaţie de Liga a III-a, Olimpia Râmnicu Sărat.

După ce au discutat condiţiile, cele două părţi au ajuns la un acord astfel că noul antrenor a fost astăzi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă. Ca antrenor secund la gruparea buzoiană se vehiculează nume precum cel al lui Nicolae Anton, şeful centrului de copii şi juniori de la Gloria Buzău şi al lui Viorel Bodan, antrenor secund la Olimpia Râmnicu Sărat.

Ştefan Stoica, tehnicianul Gloriei Buzău şi-a prezentat demisia luni seară, invocând motive personale. El a spus că soţia sa suferă de o boală de vedere care necesită o intervenţie chirurgicală urgentă. Ea va fi operată în Republica Moldova, şi tot acolo va efectua şi recuperarea post-operatorie. Ştefan Stoica va prelua cel mai probabil o echipă din Moldova pentru a-i fi aproape soţiei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here