cros1

 

Întrecerea organizată de Direcţia pentru Tineret şi Sport în colaborare cu Academia Olimpică Română a strâns la start aproape 300 de concurenţi, de toate vârstele. Premiile tentante oferite de organizatorii evenimentului dar şi dorinţa de a ajunge pe podium i-au făcut pe unii dintre participanţi să uite şi de reguli.

Două fete, de la categoria de vârstă 11-13 ani, au fost descalificate pentru că, într-o primă fază, nu purtau tricoul care certifica înscrierea lor pe liste. Fetele au declarat că nu au avut tricouri pentru că profesorul lor de sport nu a mai avut timp să le dea înainte de debutul cursei. Mai târziu, organizatorii au descoperit că ele erau legitimate la un club sportiv, ceea ce era contrar regulamentului competiţiei.

Trecând peste acest incident, organizatorii s-au declarat mulţumiţi de participarea numeroasă a buzoienilor dornici de mişcare. Câştigătorii primelor trei locuri de la fiecare categorie au primit şi premii în bani. Astfel, cei clasati pe locul I au primit câte 500 de lei, cei de pe II 400 de lei, iar clasaţii locului III 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here