sala sporturilorDirecția Județeană de Sport și Tineret anunță organizarea mai multor competiții sportive, în județul Buzău, conform calendarului sportiv pe anul 2015, după cum urmează:
1. În data de 22.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA CROSURILOR BUZOIENE ” faza judeteana-atletism .Competitia este organizată de ISJ Buzau si DJST Buzau. Competiţia va avea loc in Parcul Tineretului Buzau incepand cu orele 10.00 pentru elevii de gimnaziu si incepand cu orele 14.00 pentru elevii de liceu. La acesta competitie participa numai elevi nelegitimati
2. În data de 22.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA DE TOAMNA ” faza judeteana-fotbal gimnaziu .Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Scurtesti si DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Scurtesti incepand cu orele 09.00.
3. În data de 24.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA MICULUI FOTBALIST ” faza judeteana-fotbal gimnaziu .Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Vernesti si DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Vernesti incepand cu orele 09.00.
4. În data de 24.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CUPA SHIN-DO ” faza interjudeteana-arte martiale .Competitia este organizată de CS Shin-Do Buzau si DJST Buzau in parteneriat cu Primaria Mun. Buzau . Competiţia va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamani „Buzau incepand cu orele 09.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here