sala sporturilorDirectia Judeteana de Sport si Tineret Buzău a anunțat întrecerile sportive care vor fi organizate în următoarea săptămână sub egida sa:

– în data de 14 mai va avea loc competiția sportivă „Cupa Olimpică” la gimnastică masculină organizată de Asociația Județeană de Gimnastică Buzău și  DJST Buzău în parteneriat cu  Primaria Municipiul Buzau și AOR, filiala Buzău. Competiția va avea loc la Sala de Gimnastica a CSS Buzău începand cu orele 10.00.

– în data de 15 mai va avea loc competiția sportivă: Cupa Micului Olimpic, faza județeană de pentatlon organizată de Liceul N. Jilinschi din Vernesti în parteneriat cu DJST Buzău. Competiția va avea loc la baza sportiva a Liceului N. Jilinschi începând cu orele 09.00.

– în data de 14 mai, va avea loc competiția sportivă „Balonul de Aur” jocuri de mișcare organizată de Grădinița Căsuța Piticilor Buzău și DJST Buzău în parteneriat cu  Primăria Municipiului Buzău. Competiția va avea loc la Grădinița Căsuța Piticilor Buzău începand cu orele 09.00.

– în perioada 14 – 16.05.2014, va avea loc competiția sportivă: Sport și Sănătate de Ziua Europei la Pătârlagele, faza județeană jocuri recreative organizată de Liceul Teoretic Radu Vladescu Pătârlagele în parteneriat cu DJST Buzău. Competiția va avea loc la baza sportivă a Liceului Teoretic Pătârlagele începand cu orele 09.00 și 16.00 în fiecare zi.

– în data de 15 mai va avea loc competiția sportivă „Cupa Brăiești” faza județeană – jocuri recreative, organizată de Academia Română, Filiala Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Competiția va avea loc la școala Gimnazială Brăiești începand cu orele 09.00.

– în data de 16 mai 2014 va avea loc competiția sportivă „Cupa Centrelor Buzoiene” la lupte libere organizată de CSM Buzau în parteneriat cu DJST  Buzău și Primaria Municipiului Buzău.

Competiția va avea loc la sala de lupte libere a CSM  Buzău   începand cu orele 09.00.

– în data de 16 mai va avea loc competiția sportivă: Ziua Europei la Cozieni, faza județeană la tenis de masa și jocuri recreative organizată de școala Gimnazială Cozieni în parteneriat cu DJST Buzău. Competiția va avea loc la baza sportivă a școlii Gimnaziale Cozieni începand cu orele 09.00.

– în data de 16 mai va avea loc competiția sportivă: Memorialul Ghica șerban, faza județeană la rugby fete organizată de Rugby Club Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Competiția va avea loc la baza sportiva a școlii Gimnaziale din Lopătari începand cu orele 10.00.

Târg de tabere pentru elevi și studenți

Direcția Județeană de Sport și Tineret Buzău vă informează că în perioada 15.05.2014 – 18.05.2014 va avea loc proiectul Direcției Tabere și Agrement, ,,Târgul Național de Tabere” care se va desfășura în București la Complexul Sportiv Național Sala Polivalentă. Acest proiect urmărește ca principal obiectiv promovarea ofertei de tabere a tuturor centrelor de agrement din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. (B.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here