kangooEficient, sigur si usor de folosit de catre orice persoana cu varsta cuprinsa intre 6 si 90 de ani. Asa ar putea fi descris in cateva cuvinte kangoo jumps, cel mai in voga tip de antrenament din Romania. O clasa de kangoo presupune executarea unor miscari specifice, simple, dar solicitante, purtand in picioare o pereche de ghete dotate cu arcuri eliptice.

Utilizat initial in clinici de recuperare  si destinat persoanelor care sufereau de diverse afectiuni locomotorii, antrenamentul tip kangoo jumps a fost ulterior introdus in sali de fitness din intreaga lume, cu rezultate uimitoare in numai cateva luni de exercitiu constant.

“Motivul pentru care sute de mii de femei de pretutindeni aleg kangoo jump il constituie rezultatele sale remarcabile. Surplusul de kilograme zboara ca ars de un metabolism mult accelerat. Doamnele si domnisoarele care aleg sa practice kangoo devin in cateva luni mai suple, cu o musculatura vizibil mai bine definita, practicand numai 3 clase pe saptamana, in care se ard in medie peste 1000 de calorii per antrenament. Alte beneficii majore ale folosirii ghetelor de kangoo sunt diminuarea aspectului de celulita, cresterea densitatii osoase, protejarea articulatiilor si inducerea unei stari de bine cumulata cu cresterea nivelului de energie, ameliorarea capacitatii pulmonare, aviz fumatoarelor, reducerea colesterolului si a tensiunii arteriale, iar lista poate continua”, explica Raluca Balas, trainer Kangoo Jump.

Un corp mai subtire si fara celulita, cu o musculatura tonifiata si o postura corecta este visul oricarei femei, iar orele tip kangoo jumps sunt cea mai rapida solutie, dupa spusele intructorilor autorizati. Fie ca vrei sa iti recapeti silueta de altdata, fie ca vrei sa te mentii in forma, kangoo este un tip de miscare aerobica ce antreneaza fiecare grupa musculara, cu accent deosebit pe muschii abdominali si fesieri, de regula cei mai problematici.

Este distractiv, este intens, este de fiecare data altfel si este cel mai eficient si benefic tip de exercitiu aerobic dezvoltat vreodata. In Buzau clasele de  kangoo jumps se tin la Jollie Studio, pe Unirii Sud, langa agentia RDS. Cu programe adaptate atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, orele sunt astfel concepute astfel incat sa raspunda nevoilor individuale ale participantelor. Avand cel putin trei antrenamente pe saptamana si adoptand un stil de viata sanatos si echilibrat, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here