sala sporturilorDe astăzi, debutează și activitățile sportive realizate în paeteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău. În următoarra perioadă sunt programate competiţiile sportive:
1. În data de 23.09.2015 , va avea loc competiţia sportivă „SPORT SI SANATATE ” faza judeteana-jocuri de miscare.Competitia este organizată de DJST Buzau si Liceul de Arta „Margareta Sterian” Buzau . Competiţia va avea loc pe terenul de sport din incinta liceului, incepand cu orele 11.00.
2. În data de 26.09.2015 , va avea loc competiţia sportivă „POMPIERII LA ORA DE SPORT ” faza judeteana-traseu aplicativ . Competitia este organizată de AS „Salvatorii Buzoieni” Buzau si DJST Buzau in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau . Competiţia va avea loc pe terenul de sport ISU Buzau, incepand cu orele 10.00.
3. În data de 27.09.2015 , va avea loc competiţia sportivă „ SPORT SI SANATATE LA PARSCOV ” faza judeteana-fotbal si handbal .Competitia este organizată de Scoala Gimn. „V. Voiculescu” Parscov, ISJ Buzau si DJST Buzau. Competiţia va avea loc la Scoala Parscov, incepand cu orele 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.