stejarul buzau 21

Meci mai greu decît se anunța pentru rugbyștii buzoieni. Partida jucată acasă la CS Năvodari a constituit cel mai greu examen pentru elevii lui Eduard Suciu, care au avut de înfruntat pe lîngă adversari și un public destul de numeros care și-a încurajat echipa pe toată durata meciului. Și brigada de arbitri, formată în mod curios din cavaleri ai fluierului din Constanța a ”tras” cît a putut cu gazdele , anulînd Stejarilor două eseuri perfect valabile. În ciuda tuturor piedicilor buzoienii și-au văzut de joc reușind să termine în avantaj prima repriză , scor 7-3.

Cel de-al doilea mitan a stat tot sub semnul dominării buzoienilor ,care și-au arătat superioritatea mai ales la capitolul fizic. Stejarii au reușit să-și adjudece o nouă victorie, scorul final fiind 19-13. Cel mai bun jucător al partidei a fost desemnat Florin Palcău.

În urma victoriei obținute astăzi stejarii ocupă primul loc în Divizia Națională cu 18 puncte aumulate. Etapa viitoare programează derby-ul campionatului , stejarii urmînd să primească în Parcul Tineretului pe ocupanta celui de-al doilea loc CS Poli Agro Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here