gloria buzauPatronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că gruparea sa este aproape de a ajunge la o înţelegere cu MApN prin care formaţia antrenată de Ilie Stan să revină să evolueze în meciurile de teren propriu pe arena din Bulevardul Ghencea. Dacă nu se ajunge la niciun rezultat până la sfârșitul săptămânii, Steaua va putea disputa partida de duminică, cu Astra Ploiești pe stadionul Gloria.

Întrebat dacă este rezolvată problema cu Stadionul Steaua, Becali a răspuns: „Cred că da. Nu vă pot da mai multe detalii. Argăseală şi cu Teia Sponte, ei negociază, ei fac, că eu trebuie să vorbesc direct cu ministrul Gabi Oprea, că eu sunt europarlamentar. Aşa că ei vorbesc la nivelul lor. Dacă nu se realizează mergem imediat la Buzău, n-avem noi stadion la Buzău? Caz de forţă majoră, o demonstrăm! Ne-a promis, avem acte, că am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat şi gata! Şi cu o zi înainte putem să anunţăm liga. Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău.”
Primul meci pe care Steaua ar urma să-l dispute pe Stadionul Steaua ar fi cel cu Astra, programat duminică de la ora 20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here