CFRVictoria Branesti a remizat ieri pe terenul din Crang in fata campioanei CFR Cluj meciul terminandu-se dupa 90 de minute de joc cu scorul de 1-1. Scorul a fost deschis in minutul 21 de catre Victoria Branesti prin Cornel Coman care  a primit o centrare de la Todoran. Dupa lungi incercari, campionii au reusit egalarea abia in minutul 70 prin Gabi Muresan care a sutat puternic de la peste 30 de metri de poarta aparata de Cristi Stoicescu.

Pe finalul partied, in minutul 89 CFR Cluj a ramas in zce oameni dup ace centralul Alexandru Tudor l-a eliminat pe Gabi Muresan care l-a calcat intentionat pe Todoran insa scorul a ramas neschimbat pana la finalul partied.

„A fost un meci greu si asta si datorita terenului pe care am jucat. Am facut o prima repriza slaba, ne-am mai revenit dupa pauza sic red ca am fi putut chiar castiga pe final.Cred eliminarea lui Muresean nu a fost corecta insa in urma acestui rezultat este greu sa mai vorbim de titlu. Obiectivul este acum sa ne clasam cat mai sus”, a spus antrenorul CFR Cluj, Alin Minteuan.

De cealalta parte antrenorul Victoriei Branesti, buzoianul Ilie Stan si-a felicitat echipa insa considera rezultatul obtinut de elevii sai unul insjust.

„Vreau să felicit echipa pentru angajamentul de care au dat dovada astazi. Rezultatul este injust. Am avut o prima repriza excelenta in care doar ghinionul a facut sa nu reusim un al doilea gol la bara lui Avram. Ramanem cu un gust amar ca un am reusit sa batem campioana Romaniei. Echipa o sa creasca de la meci la meci si cred ca vom reusi sa ramanem in Liga I”, a incheiat Ilie Stan.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here