Fază demnă de Cascadorii Râsului petrecută în această dimineață la stadionul de atletism. O sportivă a ratat aproape o oră dintr-un antrenament important înaintea unei competiţii, deoarece a fost uitată încuiată într-un vestiar.

Atleta Petronela Cocâi, campioană națională de atletism, a venit în această dimineaţă la antrenament. A mers în vestiarul patinoarului din vecinătate, baza de atletism nefiind prevăzută cu un vestiar propriu, a zăbovit mai mult decât colegii săi iar când a vrut să iasă, s-a pomenit cu toate uşile încuiate. Administratorul patinoarului nu a observat că nu mai e nimeni în vestiar și a pus lacătul pe ușă. Sportiva a strigat din spatele gratiilor de la geam şi a bătut în uşă, timp de 40 de minute, şi a fost eliberată de către administratorul neatent, acelaşi care o încuiase.

Atleta în vârstă de 14 ani, este elevă a Liceului cu Progran Sportiv din Buzău şi dublă campioană naţională la atletism, iar zilele acestea se pregăteşte intens pentru Campionatul Naţional ce se va desfăşura pe 8 şi 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here