gloria buzau viitorul axintele1

Încă un sezon ratat, încă o dezamăgire pentru iubitorii fotbalului buzoian. După victoria (poate prea lejeră) obținută  în compania  Olimpiei, microbiștii din urbe sperau ca un meci bun al elevilor lui Marian Roșu pe plaiuri ialomițene să aducă Gloria la egalitate cu Viitorul Axintele.

 

Din păcate optimismul fanilor buzoieni s-a spulberat repede. După obișnuitele minute de tatonare în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, Fătu a deschis scorul pentru Axintele în minutul 20. De aici totul a decurs parcă în favoarea gazdelor: jocul încîlcit, desele fragmentări și lipsa de inițiativă a buzoienilor au făcut ca Viitorul să intre în avantaj la pauză.

 

Cel de-al doilea mitan a debutat sub cele mai proaste auspicii pentru Gloria , gazdele reușind să majoreze avantajul după doar două minute. În ciuda mutărilor ofensive operate de Marian Roșu , buzoienii n-au reușit decît să domine steril , fără perforeze poarta lui Răduță.Mai mult decît atît , în minutul 52 Forin Alexandru  a văzut roșu în fața ochilor , fiind eliminat împreună cu mijlocașul gazdelor Novac  în urma unui clinci.

 

Minutul 72 a readus speranța pentru Gloria, Chelaru reușind să reducă din diferență după o fază creată de Bobe. Iluzia unui rezultat bun  a durat destul de puțin însă , doar 4 minute mai tîrziu Roman fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Pînă la final Gloria n-a  mai reușit mare lucru, astfel că odată cu înfrîngerea de la Axinele se prefigurează  la orizont încă un sezon disputat de buzoieni pe coclaurile celui de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here