explozie
UPDATE: Și cel de-al doilea rănit în urma exploziei dde pe strada Transilvaniei, un bărbat de 43 de ani, a decedat. Omul a murit luni, în urma arsurilor suferite pe mare parte din suprafața corpului. ÎN aceste condiții, numărul morților se ridică la 3.

Numărul persoanelor decedate în urma exploziei înregistrată în week-end într-un atelier dde pe strada Transilvaniei a ajuns la 2. Unul dintre cei trei răniți în urma deflagrației a murit la Spitalul de Arși din Capitală, fiind vorba despre Niculae Stere de 49 de ani.
Cel de-al doilea rănit este și el în stare gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire întrucât are arsuri pe mare parte din corp.
Singurul rănit care se află în afara oricărui pericol este adolescentul de 16 ani.

Sâmbătă, un om a murit şi alţi trei sunt răniţi în urma unei explozii care a avut loc într-un atelier de sudură din Buzău, în timp ce aceştia încercau să sudeze rezervorul de motorină al unei maşini, a declarat inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.
Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii a precizat că din cele trei persoane rănite, două sunt în stare gravă, având arsuri pe 80-90 la sută din suprafaţa corpului, iar şoferul autovehiculului a murit.
Bărbatul care a murit are, potrivit Poliției, 53 de ani. Răniții grav au 43, respectiv 49 de ani. Pentru aceștia din urmă s-au solicitat două elicoptere, unul de la București și altul de la Galați pentru a fi transportați în Capitală.
Dantes Nicolae Bratu a mai spus că o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău se află deja la locul incidentului.
Inspectorul a mai precizat că, având în vedere că este vorba de o explozie, va dispune ca cercetarea asupra împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului să fie făcută de o comisie de la Inspecţia Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here