DSC_0491Micuța Andreea Drăgulin, fetiţa de numai trei ani diagnosticată cu cancer la rinichi, are în continuare nevoie de ajutor.
Andreea a trecut deja printr-o operație de extirpare a unui organ iar celălalt rinichi cedează și el. Pentru a o salva pe copilă, familia face eforturi uriașe iar cu ajutorul nostru ar putea să depășească momentele grele prin care trece. Acum, fetița este internată într-un spital din Italia, unde urmează un tratament extrem de costisitor.
Fetița a fost diagnosticată cu cancer la rinichi în urmă cu un an și ceva, iar după nenumărate controale doctorii au decis că singura soluție pentru a-i salva viața micuței este o operație de extirpare a organului afectat puternic de o tumoare malignă. Au urmat 8 luni de chimioterapie istovitoare pentru trupul firav al copilei de trei ani.
Anul acesta medicii români au descoperit că boala a recidivat iar Andreea are acum o altă tumoră, pe celălălt rinichi care practic o ține în viață. Acum, fetița este internată într-un spital din Italia, unde urmează un tratament extrem de costisitor.
Colegii și prietenii tatălui micuței Andreea au decis că pot da o mâna de ajutor și au început o campanie prin care își doresc să strângă bani cu care să ofere fetiței o șansă în plus. Campania a început printr-un concert în care mai mulți artiști buzoieni și-au dat mâna ca să ajute un suflet nevinovat să treacă cu bine de acest coșmar.
În data de 25 iulie 2014, Asociaţia Soţiilor de Cadre Militare din România – filiala Buzău împreună cu militarii din garnizoana Buzău au dat o mâna de ajutor caporalului Drăgulin Cristinel care trece prin momente grele alături de micuța Andreea.
Ajutorul oferit de Asociaţia Soţiilor de Cadre Militare din România – filiala Buzău împreună cu militarii din garnizoana Buzău a constat îintr-o campanie prin care s-au strâns bani cu care să ofere fetiței o șansă în plus la viaţă. Campania a debutat la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, reprezentanţii administraţiei punând sala la dispoziţie fără nicio reţinere, unde au fost expuse şi vândute produse hand-made, produse donate de militarii buzoieni, după care a urmat un spectacol caritabil pe care câţiva artişti buzoieni au acceptat să îl susţină pro bono pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare pentru ca Andreea Drăgulin să beneficieze de tratament. Pe scenă au urcat formaţiile Undercover Band, Dan şi Teo Manciulea, Usung Intruders şi trupa de dans Bad Queens, sub atenta prezentare a lui Florin Artene. Din vânzarea biletelor şi produselor expuse au fost strânşi 6200 RON iar din colecta militarilor buzoieni au fost strânşi 5000 RON.
Cei care nu au putut veni la concert sau care doresc să contribuie cu o sumă mai mare la strângerea celor 20 000 de euro necesari operaţiei şi tratamentului post operator, pot dona în cele două conturi deschise la Raiffeisen Bank Buzău, pe numele lui Cristinel Drăgulin, tatăl fetiţei. Acestea sunt: cont în lei RO74RZBR000060016862123, iar contul în euro RO09RZBR0000060016862129.
Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor merge direct către familia fetiței, fiind destinați întreținerii și plăților aferente spitalizării și tratării în statul italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here