href=”http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2012/11/robinet-apa.jpg”>robinet-apa În noaptea de marți spre miercuri, Compania de Apă va sista total, în întreg municipiul Buzău, furnizarea apei reci, anunță Compartimentul de Relații Publice al acestei societăți.
Așadar, de marți, 29 iulie 2014, începând cu ora 22,00, și până miercuri, 30 iulie 2014, ora 07,00, buzoienii nu vor beneficia de apă rece la robinet, sistarea serviciului fiind necesară, conform responsabililor Companiei de Apă, pentru interconectarea rețelelor de transport al apei între sursele de apă din municipiu – Sud, Est, Zahăr, Crâng – și cartierele Micro 14, N. Bălcescu și Mareșal Averescu. Conform sursei citate, interconectarea menționată reprezintă etapa finală a proiectului “Refacere Magistrală apă Sursa Crâng – Bd. N. Bălcescu”, implementat în municipiul Buzău, începând cu luna iunie 2013.

„Îi rugăm pe toți consumatorii din municipiu să își facă din timp rezerve de apă pentru perioada amintită. La repunerea în funcțiune a sistemului de alimentare cu apă, există posibilitatea apariției suspensiilor feruginoase. Compania de Apă își cere scuze pentru disconfortul creat consumatorilor”, se specifică în comunicatul Companiei de Apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here