anuntAsociatia Grup de Actiune Locala (GAL) Colinele Buzaului anunta lansarea celui de-al saptelea Apel de Selectie a proiectelor aferent anului 2014.
Proiectele se vor depune in perioada 17.12.2014 – 30.12.2014, la sediul GAL “Colinele Buzaului” din Centrul de zi “Iulia Hasdeu”, satul Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau, zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 16.00, data limita de depunere fiind 30.12.2014, orele 16.00.

 Masura 413 – 322 – “Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea în valoare a mostenirii rurale”- fondurile totale nerambursabile sunt in valoare de 97.272 Euro, din care suma maxima nerambursabila pentru finantarea unui proiect este de 97.272 Euro;

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in fisa masurii din PNDR si Ghidul Solicitantului aferent masurii respective, in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibile pe www.apdrp.ro, www.madr.ro, www.galcb.ro.
Potentialii beneficiari trebuie sa depuna spre finantare proiecte al caror loc de implementare sa fie pe teritoriul acoperit de GAL Colinele Buzaului, teritoriu ce este reprezentat de suprafata administrativ-teritoriala a comunelor: Berca, Scortoasa, Tisau, Unguriu, Magura, Parscov, Cozieni, Bozioru din judetul Buzau si Jugureni din Judetul Prahova.
Pentru informatii suplimentare, Grupul de Actiune Locala “Colinele Buzaului” va pune la dispozitie un birou de relatii cu publicul, deschis de luni pana vineri in intervalul orar 8.30 – 16.30, la sediul GAL din incinta Centrului de zi “Iulia Hasdeu”, sat Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau. Ne puteti contacta, de asemenea, si la numarul de telefon 0238.890.240 sau prin e-mail la: leader@galcb.ro sau contact@galcb.ro. Varianta electronica (suport CD-DVD) sau pe support tiparit a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile la sediul GAL din incinta Centrului de zi “Iulia Hasdeu”, sat Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here