Astăzi, pe podul de la Drăgaică, se va circula cu dificultate. Şoferii care tranzitează zona vor trebui să circule cu mare atenţie. Asta din cauza faptului că pe sensul de mers Zona Industrială către Centru se toarnă covor asfaltic nou, iar circulatia rutieră va fi redirecţionată pe sensul opus de mers. Poliţiştii locali vor fi prezenţi în zonă pentru ca circulaţia să nu fie blocată.

Săptamâna trecută a fost asfalta sensul Centru către Zona Industrială, iarcirculaţia s-a desfăşurat cu dificultate, mai ales în jurul orei 16.00, când angajaţii firmelor din Zona Industrială au terminat programul.

Autorităţile locale au decis ca podul de la Drăgaică să fie refăcut complet după ce ani la rând a fost peticit iar şoferii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la gropile din asfalt.

Pentru asfaltarea podului de la Drăgaică, cele două staţii de asfalt ale Urbis Serb au fost folosite la capacitate maximă. În numai două zile, acestea au produs peste cinci tonre de bitum, dublu faţă de producţia obişnuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here