radarPoliţiştii buzoieni sunt angrenaţi, în perioada 18-24 august, într-o acţiune preventivă pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL).

Timp de o săptămână, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Vor fi folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care vor fi amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde se înregistrează cele mai mari valori de trafic.

Activităţile de pe raza judeţului Buzău se desfăşoară în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acţiunea este circumscrisă calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014 şi se desfăşoară pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţiştii buzoieni vă recomandă să circulaţi cu prudenţă, cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să acordaţi o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here