arestatO bătrână de 82 de ani din municipiul Buzău a ajuns la Spitalul Județean cu multiple leziuni după ce a fost bătută fără milă de propriul nepot. Din senin, individul, în vârstă de 28 de ani,  care era acasă doar cu femeia a devenit violent și a lovit-o pe aceasta cu ce i-a căzut în mână, provocându-i numeroase răni.
Tatăl agresorului, respectiv ginerele femeii,  a fost cel care a sunat la poliție, de teamă ca tânărul să provoace ao tragedie, mai ales că individul nu se afla la prima ispravă de acest gen, având frecvent ieșiri nervoase.
La fața locului s-a deplasat imediat echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, proximitate şi un specialist criminalist care l-au ridicat pe bătăuș în timp ce bunica sa a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Buzău.
Ulterior, faţă de tânărul în vârstă de 28 de ani a fost luată măsura internării la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here