Elena Udrea şi omul de afaceri Dorin Cocoş au pus capăt mariajului. Chiar dacă ar fi urmat să împlinească 10 ani de căsnicie, iar Elena Udrea a declarat cu câteva luni în urmă că îşi doreşte un copil, cei doi au decis să pună capăt relaţiei lor, cu două zile în urmă, în faţa notarului. Rămâne de văzut cui a aparţinut decizia.

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au precizat, într-un comunicat, că, după 10 ani, căsătoria lor a luat sfârşit, în 10 iunie, „în mod amiabil şi în faţa notarului”.

Pentru a scăpa de întrebările incomode, cei doi au transmis un comunicat prin care îşi explică gestul, lăsând clar să se înţeleagă că alte comentarii nu vor face.

Vă prezentăm mai jos textul integral al comunicatului transmis de cei doi:

„După  10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit în mod amiabil şi în faţa notarului.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.

Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.

Vă  mulţumim!”

Elena Udrea se arăta foarte mândră de căsnicia ei şi îşi caracteriza soţul ca fiind foarte romantic şi sincer. Întrebată cum a fost cucerită, Udrea a mărturisit, în urmă cu ceva timp, la un post de televiziune, că soţul ei a curtat-o timp de şase luni.

Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor soţului meu. După ceva timp soţul meu a cerut un anume avocat, pe mine, şi am stabilit să ne întâlnim ca să-mi expună problema. În momentul în care m-a văzut şi-a sters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emoţii, apoi m-a curtat şase luni. Este o persoană sinceră, un om cald şi nu m-a înşelat”, a povestit Elena Udrea.

Deşi aveau o relaţie stabilă, cei doi s-au căsătorit foarte târziu, iar întrebările pe tema nunţii erau tot mai frecvente. În noiembrie 2011, Elena Udrea a acordat un interviu în care a explicat de ce nu a ajuns în faţa altarului cu Dorin Cocoş.

„Soţul meu a aranjat în aşa fel încât să ne căsătorim exact în ziua în care am împlinit 30 de ani. Toată copilăria mi-am dorit să-mi petrec ziua de naştere la soare. Eu sunt o mare iubitoare de căldură, de mare, chiar dacă nu ştiu nici acum să înot. A ales un consulat aproape de o destinaţie de soare şi plajă, aşa că la ora 11.00 ne căsătoream la New York, iar la ora 18.00 eram deja la Miami, pe plajă”, a povestit Elena Udrea, pe atunci ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Politicianul a povestit la un post de televiziune despre dorinţa de a deveni mamă, semn că lucrurile mergeau bine între ea şi omul de afaceri Dorin Cocoş.

„Mă gândesc să fiu mamă. Presupun că este mare fericire să ai copii. Dacă ţine doar de dorit, sigur, îmi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de căsnicie. Mai avem putin şi împlinim zece ani, sper să ne prindă zece ani”, a mai mărturist  Elena Udrea.

Elena Udrea ar fi împlinit 10 ani de căsnicie pe 26 decembrie, chiar de ziua ei de naştere. Primele semne de întrebare legate de relaţia Elenei Udrea cu Dorin Cocoş au apărut în noaptea de Revelion. Elena Udrea a petrecut noaptea dintre ani la Covasna, iar gurile rele spun că nu ar fi venit însoţita de soţul său.

Vom reveni cu declaraţii ale apropiatilor Elenei Udrea legate de modul în care vedea, la vârsta adolescenţei, relaţiile pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.