familieUPDATE: În urmă cu puţin timp a fost găsit şi trupul neînsufleţit al tinerei Lenuţa Lungu, iubita lui Cătălin Cojanu găsit mort aseară în maşina personală căzută într-un canal de regularizare de pe raza localităţii Cândeşti.

Cadavrul fetei a fost scos din apă şi urmează să fie identificat de rude.

Trupul fetei de 23 de ani a fost găsit, după ore de căutări, la aproape un kilometru de locul unde a fost găsit Jeep-ul în care iubitul ei rămăsese blocat.
Cadavrul a fost găsit prins între grătarele de filtrare a apei, după ce a plutit o vreme pe canal. La fața locului se află și rudele fetei.

Mai mulți tineri care se aflau la scăldat  în dreptul unui pod din localitatea Cândești au dat cu picioarele de caroseria unei mașini care zăcea pe fundul apei. În plus, se zăreau pete de ulei, iar un miros greu se simţea din direcţia maşinii. Au sunat imediat la 112 şi mai multe echipaje de poliție și pompieri au ajuns în zonă pentru a scoate autoturismul din canal.  Intervenția a durat peste două ore.

În jeep-ul înmatriculat în Anglia se afla cadavrul unui tânăr. Polițiștii l-au identificat și spun că acesta avea 26 de ani și era din localitatea Mânzălești. Bărbatul era stabilit cu familia în Marea Britanie și avea doi copii. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Ei  cred că șoferul conducea cu viteză și a pierdul controlul mașinii într-o curbă. Anchetatorii nu exclud varianta ca la volan să se fi aflat altcineva. În autoturism a mai fost găsită o pereche de pantofi de damă care ar fi fost ai iubitei tânărului, care se afla în maşină. Mai mult, geamurile de pe partea dreaptă, acolo unde se află volanul Jeep-ului, au fost sparte.

Pompierii caută acum al doilea cadavru.

Potrivit celor relatate de familie, tânărul, Cătălin Cojanu, a plecat sâmbătă, de acasă, din satul Cireşu, comuna Mânzăleşti, însoţit de concubina sa, Lenuţa Lungu, o tânără de 23 de ani, cu care avea doi copii. Cei doi minori au fost lăsaţi în grija bunicii, în timp ce părinţii lor urmau să meargă la Cândeşti, la o rudă. Persoana care îi aştepta în vizită a vorbit cu cei doi, ultima dată, sâmbătă, în jurul orei 22,30, când cei doi erau pe drum. Ei au anunţat că vor ajunge mai târziu pentru că se vor opri la o discotecă.

A doua zi, nimeni nu a mai reuşit să ia legătura cu cei doi. Marţi dimineaţa, rudele care îi aşteptau la Cândeşti pe cei doi tineri au sunat la 112, anunţând că în apa aceluiaşi canal, dar la o distanţă de circa doi kilometri de locul în care a fost găsită maşina, a fost văzut plutind, trupul fără viaţă al unei persoane. Ajunşi la faţa locului, pompierii nu au găsit nimic, la suprafaţa apei şi au cerut administratorului canalului, reducerea debitului apei, pentru a începe căutările în zonă.

Cei doi se aflau în vacanţă în ţară şi peste două săptămâni ar fi trebuit să se întoarcă în Anglia unde munceau împreună cu tatăl tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here