Constantin Boscodeala
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, susține că nu știe nimic oficial despre perchezițiile care au avut loc marți după amiază la Direcția Economică din Palatul Comunal. Edilul șef spune că știe doar că descinderile au avut loc în același dosar în care au fost reținuți în urmă cu ceva vreme directorul Direcției Economice, Ion Gegea, și patru subalterni de-ai săi.
”Au venit să ridice acte din arhivă, e vorba de acelalu dosar, însă în rest nu am alte informații”, a spus primarul Boșcodeală.

Un grup de procurori de la Biroul Teritorial Buzău al secţiei D.I.I.C.O.T. Ploieşti au efectuat marți după amiază descinderi la Direcţia Economică din Primăria Buzău.
Procurorii, însoțiți de polițiști și jandarmi, au verificat timp de mai multe ore documente şi computere dintr-un birou al Direcţiei Economice. SE pare că percheziții au fost și la unele firme și puncte de lucru din Buzău.
Totul după ce anchetatorii au dat în vileag recent practicile ilegale ale unora din angajații de la Direcția Economică din Primărie care ștergeau amenzi ori taxe și impozite datorate la bugetul local de unii buzoieni, mulți aflați în relații apropiate cu conducerea Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here