cezar_preda_15252400La nivel naţional se lucrează la proiectul de buget pentru anul viitor. Pentru că la acest proiect nu a fost depus niciun amendament care să vizeze vreun obiectiv important din judeţul Buzău, deputatul Cezar Preda a luat decizia de a depune un amendament prin se solicită finanţare pentru lucările care trebuie făcute la podul de la Vadu Paşii. „Pentru judetul Buzău nu s-a definit niciun obiectiv important care sa fie finanţat de bugetul României in judetul Buzău. Am introdus un amendament care vizează podul de la Vadu Paşii. Niciun parlamentar USL nu şi-a asumat acest lucuru. Am inteles de la alesii USL ca răspunderea şi-a asumat-o preşedintele Consiliului Judeţean, care a trecut podul in patrimoniul său ceea ce limiteaza drastic posbilitatea de a fi reparat. Ar fi fost mai usor daca ar fi ramas al primăriei Vadu Paşii pentru că astfel puteau fi accesaţi usor bani in 2014. Nu e o bucurie faptul ca nu se face acest pod. Eu sper sa il facem totusi si sa fie sustinut amendamentul nostru”, a declarat deputatul Cezar Preda.

În cadrul conferinţei de presă susţinută astăzi de liderul PDL Buzău, Cezar Preda a comentat şi mişcările din politica locală, mai ales că mulţi dintre cei implicaţi în scandaluri sunt foşti membri PDL. „Niciunul din cei care sunt in alte partide nu s-au certat cu mine, ci cu propria lor neputinţă. Acum neputinciosii se ascund in spatele unor bloguri sau site-uri. Mi-aduc aminte de Muzgoci el s-a certat cu mine pe blog. El a venit cu candidatul Lungu care vroia sa fie la PDL si mi-a cerut o suma astronomica pentru a castiga la Nehoiu, i-am spus ca nu am si de atunci nu i-am mai vazut”, a spus Cezar Preda.

Cezar Preda a comentat şi scandalul sicat săptămâna trecută la Prefectură. Deputatul buzoian este de părere că astfel de scandaluri nu fac o imagine bună judeţului Buzău şi că atât prefectul, cât şi subprefectul ar trebui schimbaţi din funcţie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here