chiosc
În Buzău, chioșcurile ilegale amplasate pe spațiul verde nu sunt nicidecum o raritate. Periodic, în municipiul Buzău, și așa sufocat de mașini și magazinașe, mai apare câte o magherniță, Dumnezeu știe cu ce autorizație și a cui semnătură. Un astfel de chioșc poate fi observat în aceste zile, amplasat chiar pe spațiul verde, în zona intersecției Bulevardului Unirii Nord cu strada Unirii Veche.
Contrariat de modul în care a fost poziționat acest chioșc într-o zonă importantă a Buzăului s-a arătat și deputatul PNL de Buzău, Cezar Preda, la cea mai recentă conferință organizată de PNL:
„Vă puteți imagina că, în octombrie 2015, cineva, de la sine putere, se duce într-un oraș și montează un chioșc în spațiul verde? Ați mai pomenit așa ceva? În primul rând, nu se mai montează chioșcuri nicăieri în țară, de ani de zile. Doar într-un Buzău sufocat de birocrație, de corupție și de anarhie se poate întâmpla așa ceva. Am înțeles că este o acțiune, chipurile fără autorizație, de la sine putere, a unui individ care așa a considerat că vrea să facă în centrul orașului. Aceasta este, de fapt, simbolistica anarhiei care există în autoritatea publică a municipiului Buzău”, a declarat Cezar Preda.

Conform viceprimarului Buzăului Fănică Bârlă, chioșcul cu pricina nu ar avea autorizație, iar proprietarul ar fi fost somat să-l ridice în termen de șapte zile. Pe lângă somația de ridicare a chioșcului, proprietarului i se va formula o plângere penală, de distrugere a domeniului public, a precizat Fănică Bârlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here