CLM
Consilierii locali municipali sunt convocați miercuri într-o ședință extraordinară. Întrunirea este programată cu începere de la ora 13.30.
Pe ordinea de zi a ședinței, după cum apare pe site-ul Primăriei Buzău, se află un singur punct. Este vorba despre aprobarea bugetului împrumutului intern contractat de municipiul Buzău cu Ministerul Finanțelor Publice. Creditul de 25.000 mii lei este necesar furnizării energiei termice în sezonul rece. Ratele vor fi plătite din bugetul local, împrumutul putând fi rambursat anticipat, parțial sau integral. Acestui credit i se aplică o dobândă ROBOR la 3 luni, comunicată de Banca Națională a României.

La Buzău, prețul gigacaloriei este neschimbat de mai mulți ani. Buzoienii achită pentru o gigacalorie 185 de lei, restul până la prețul real fiind suportat de municipalitate.
De asemenea, Consiliul Local Municipal va vota proiectul de hotărâre privind stabilirea zilei de 30 iunie 2016 dată limită de finalizare a proiectului de reabilitare a clădirii Corpului 6 aparținând Colegiului Hasdeu și aprobarea valorii de 172. 816 lei, bani necesari închieierii lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here