cj1Se caută specialişti pentru o funcție vacantă de mai mult timp  la Consiliul Judeţean Buzău. CJ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de Director executiv la Direcția pentru administrarea patrimoniului și investiții.
Concursul, care va avea loc la sediul Consiliului Județean Buzău, își are programată proba scrisă în data de 10 septembrie, ora 10:00, interviul urmând să aibă loc două zile mai târziu, la ora 14:00.
Dosarele candidaților se depun la Serviciul Reurse Umane, Salarizare, din cadrul Consiliului Județean, până pe 28 ale acestei luni.
Pentru a vă putea înscrie la concurs, trebuie să îndepliniți o serie de condiții, printre care : condițiile prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, în domeniul științelor inginerești și vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor
Funcţia a fost ocupată de Constantin Lungu, cel care, împreună cu fostul preşedinte CJ Buzău, Victor Mocanu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul „Materinitatea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here