Un râmnicean a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în noaptea precedentă un necunoscut a pătruns în locuinţa unei femei de 86 de ani din comuna Pardoşi şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale.
În baza sesizării, la faţa locului a fost direcţionată o echipă operativă complexă pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei şi identificarea bănuitului.

Pe perioada desfăşurării cercetărilor, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o altă locuinţă din comuna Pardoşi s-a pătruns cu intenţia de a sustrage bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat un băcăuan de 45 de ani cu privire la care au stabilit că în noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c. ar fi pătruns în locuinţa femeii de 86 de ani cu intenţia de a sustrage bunuri. Ulterior, fiind surprins de proprietară, prin violenţă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta şi ar fi sustras suma de 40 de lei. Totodată, poliţiştii au stabilit că băcăuanul ar fi intrat şi într-o altă locuinţă cu intenţia de a sustrage bunuri.

Din verificările efectuate a rezultat că acesta era dat în urmărire de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Zărneşti.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here