Drumul național 10 Buzău-Brașov va fi închis, timp de o săptămână, pe timp de zi, în zona Siriu, începând de luni, din cauza reparațiilor care vor fi efectuate la Viaductul Stânca Teherău, și va fi practicabil doar în intervalul orar 19,00-7,00.

Astfel, începând de luni, 21 martie, și până duminică, 27 martie, traficul rutier va fi închis pe DN10, în zona localității Siriu, această restricție fiind impusă ca urmare a executării lucrărilor de reparații la Viaductul Stânca Teherău, după cum informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). În intervalul respectiv, traficul pe DN10 va fi închis în intervalul orar 7,00–19,00, la kilometrul 85 + 534, pe raza localitatății Siriu.

Conform sursei citate, traficul rutier se va desfășura pe următoarele rute ocolitoare: autovehiculele cu masa totală maximă autorizată  mai mare de 7,5 tone vor circula pe traseul Buzău – DN10 – Cislău (km 4+ 070) – DJ 102 B – Vălenii de Munte – DN1 A – Săcele – DN1 – Brașov, iar pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată  mai mică sau egală cu 7,5 tone se va utiliza ruta Buzău – DN 1 B – Ploiești – DN1 A – Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here