Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunţat, la sfârşitul lunii februarie 2016, deschiderea unei noi sesiuni privind atribuirea în custodie a ariilor naturale protejate.

În vederea atribuirii în custodie a ariilor naturale protejate, persoanele fizice şi juridice interesate pot depune un dosar de candidatură întocmit în conformitate cu prevederile  art. 29 din Ordinul ministrului mediului și schimbărilor climatice nr. 1052/2014 privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate.

Dosarele pentru atribuirea în custodie se depun la Agenția Națională pentru Protecția Mediului (A.N.P.M.) din Bucureşti până la data de 01.04.2016, cu respectarea procedurii prevăzute în Ordinul nr. 1052/2014.

Lista ariilor naturale protejate pentru care se pot depune dosare de candidatură în vederea atribuirii în custodie a fost aprobată prin decizia Președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului nr. 142 din 29.02.2016.

Informaţii cu privire la lista ariilor naturale protejate care se vor atribui în această sesiune, precum şi detalii cu privire la organizarea sesiunii, se află postate pe site-ul ANPM : http://www.anpm.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here