În anul şcolar 2020 – 2021, elevii vor învăţa în trei scenarii În funcţie de numărul de cazuri de COVID-19 din localitatea lor, vor fi nevoiţi să păstreze distanţa de cel puţin 1 metru între ei, să poarte masca pe faţă constant, iar părinţii nu vor mai avea voie să intre în curtea şcolilor pentru a-i lua acasă. Autoritățile din Balta Albă au pus la dispoziția elevilor toate dotările necesare, astfel încât aceștia să poată desfășura curcurile atât acasă, dacă situația o va impune, cât și la școală.

Aproape 3 milioane de şcolari şi preşcolari au început ieri cursurile anului şcolar 2020 – 2021. Acest nou an şcolar începe în condiţii speciale impuse de perioada de pandemie în care ne aflăm, cu incertitudine pentru elevi, părinţi şi profesori laolaltă.

În 12.423 de şcoli din ţară, copiii merg la cursuri fizic, în scenariul verde, în 4.915 şcoli cursurile se vor face în scenariul galben, iar elevii din 263 de şcoli nu le vor călca pragurile fizic, ci vor face orele numai în mediul online, după cum a spus ministrul educaţiei Monica Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here