Membrii şi liderii PSD s-au întâlnit astăzi in cadrul Conferinţei Extraordinare pentru a stabili membrii delegaţi care vor merge pe 10 martie la congresul extraordinat al PSD ce va avea loc la Sala Palatului.

Organizaţia PSD Buzău va avea una dintre cele mai numeroase delegaţii din ţară din care vor face parte preşedintele CJ şi cei doi vicepreşedinţi, primarii de municipii, parlamentari, şefi de organizaţii, în total 140 de persoane. Cei aproape 300 de delegaţi care au fost astăzi prezenţi în sala mare a CJ au votat în unanimitate lista delagaţilor. Astăzi, au mai fost ridicate probleme de ordin administrativ legale de bugete şi de proiecte.

Marcel Ciolacu, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Buzău a dat asigurări că proiectele atrase către judeţul Buzău vor merge mai departe şi că cu există un conflict cu conducerea PSD Central. Ciolacu a spus chiar că „relaţia cu Liviu Dragnea este cât se poate de prietenească şi corectă”.

IMG 20180303 WA0002
„Pe PNDL 2 sunt 130 de contracte, mai sunt 17 contracte de semnat, care însumează 750 de milioane de lei. Pe PNDR aproximativ 53 de milioane de euro, din care s-au încasat 23-24 de milioane de euro, pe PNDR 1 sunt nişte restanţe neconsumate la Consiliul Judeţean, dar unde domnul preşedinte a reuşit să mărească perioada de implementare dacă va fi cazul. Sunt multe proiecte ce trebuie implementate pentru a nu pierde aceşti bani şi este bine că domnul Neagu a reuşit cu Ministerul Dezvoltării să prelungească perioada de implementare a proiectului de reabilitare a DJ 203K”, a declarat Marcel Ciolacu.

O premieră, ce nu a fost scăpată din vedere nici de preşedintele Ciolacu, este poziţionarea preşedintelui Neagu şi a primarului Toma de aceeaşi parte în ceea ce priveşte alegerea ca vicepreşedinte la nivel naţional a lui Marcel Ciolacu.

„Noi am vrea, şi ca organizaţie puternică a PSD mi se pare absolut firesc, dacă există posibilitatea, ca organizaţia noastră să aibă un reprerzentant puternic la vârful OPSD pentru că organizaţia merită, a dovedit prin rezultate cât şi prin calitatea oamenilor care au ajuns în Parlament şi Guvern”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ.

Întâlnirea de astăzi nu a fost lipsită de momente savuroase, cum ar fi declaraţia primarului Toma cu privire la relaţia sa cu preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu. „Noi gândim la fel, simţim la fel, până la urmă ne vom lua”, a declarat Toma zâmbind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here