Secretul descoperit de primarul Ionel Marin către o dezvoltare durabilă a fost infrastructura solidă, după cum mărturisește.
“Încă de la început am înțeles că primul pas spre dezvoltare, probabil cel mai important, îl reprezintă o infrastructură solidă. În acest sens, am accesat fonduri europene, dar și fonduri oferite de Programul Național de Dezvoltare Rurală și de Programul Național de Dezvoltare Locală, cu ajutorul cărora am reușit asfaltarea a 14,7 km de drumuri comunale și drumuri sătești.
Împreună, am reușit:
– modernizarea drumului local DS 12 (strada Bălții) din satul Amara, care a fost finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, valoarea investiției fiind de 589.160 lei;
– implementarea proiectului ”Modernizarea străzilor în comuna Balta Albă”, care a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, valoarea acestuia ridicându-se la suma de 9.010.296,96 lei;
– reprofilarea unui drum agricol cu o lungime de 20 km, valoarea investiției fiind de 88.000 lei;”, a declarat primarul Ionel Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here