Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apa a anunțat astăzi in cadrul unei conferinta de presa ca ii va face plângere la DNA primarului Constantin Toma pentru abuz în serviciu.

De asemenea, Ionel Tescaru a făcut un apel public către Corina Crețu pentru a interveni la Buzău, unde sunt în desfășurare proiecte pe bani europeni și care riscă să rămână fără finanțare.

Potrivit directorului Companiei de Apa, măsurile pe care le propune primarul Constantin Toma ar fi ilegale și destabilizatoare si pot atrage consecinte grave, cum ar fi declararea neeligibilitatii proiectelor sau rezilierea contractelor de finanțare.

Ionel Tescaru susține că primarul Constantin Toma a pus consilierii în fața unor hotărâri ilegale și cererevocarea hotărârilor care ar încălca legea.

1 COMENTARIU

  1. Tescaru amenință populația orașului că o va lăsa fără apă și datoare vândută. Tescaru atentează la siguranța cetățenilor buzoieni. Tescaru uzurpă dreptul de proprietate al municipalității, deci al cetățenilor, deținători a peste 75% din Compania de Apă. Tescaru este în stare să saboteze întregul oraș, dacă i se vor lua privilegiile. De aceea el trebuie arestat cât mai curând. Unde e SRI-ul când ai nevoie de el? Dar DNA-ul? Dar DIICOT-ul? Dar Procuratura? Parcă doreau toți luptă anticorupție. Parcă asta cereau și Johannis, și ONG-urile, și tinerii din stradă, și americanii, și intelectualitatea de dreapta. Dar când un om ca Toma se apucă să lupte cu mafia, sprijinit de întregul Consiliu Local, toate instituțiile de forță tac mâlc, toți cavalerii dreptății se fac că nu văd, pentru că omul este PSD-ist. În loc să profite de șansa asta nesperată, oamenii lui Kovesi și Hellvig vânează politicieni aiurea. Un întreg oraș este luat prizonier de gruparea mafiotă a lui Tescaru și ținut în lanțuri ca amărâții ăia din Argeș, dar dintre toți campionii democrației nu ia unul atitudine. Și vă mai mirați că lupta anticorupție este complet discreditată chiar de cei care o conduc în mod selectiv! Și vă mai indignați că oamenii de dreapta vor vota stânga, la Buzău!
    Tescaru, trăiește într-o iluzie a grandorii! Tescaru crede că doar el e instituția. Că banii europeni trebuie să treacă neapărat prin conturile sale, ca să aibă vreo valoare. Că fără el nimic nu are dreptul să mai existe, nici râul, nici ramul! Un fel de APA SUNT EU! El împarte favoruri investitorilor, el conduce orașul, deși nu l-a ales nimeni, el are drept de viață și de moarte asupra cetățenilor Buzăului. Dacă el vrea, îi lasă pe oameni să moară de sete și să se îmbolnăvească din nespălare! Ar fi doar ridicol, dacă nu ar fi periculos! Sunt doar iluziile unui om bolnav de putere și cu o lăcomie dusă la paroxism. Boala asta poate fi tratată doar cu medicamentul cunoscut: DNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here